Szolnoki MÁV Utánpótlás FC
hivatalos weboldala

Nagy sportolók gondolatai

|<<<>>>|
Lionel Messi
"Óriási öröm és megtiszteltetés, hogy a harmadik aranylabdát is megkaptam. Meg szeretném osztani barátaimmal, barcás és válogatottbeli csapattársaimmal. De különösen Xavival, akivel negyedszer vagyunk itt a díjátadón együtt, és legalább annyira megérdemli az aranylabdát, mint én. Szeretném, ha magáénak érezné. Mindenkinek köszönöm, bízom a sikeres folytatásban" Messi

Kaká
„A tehetség isteni áldás, de hihetetlen akarat és alázat nélkül mit sem ér”

Puskás Ferenc
"Mindig azzal a lábammal rúgtam gólt, amelyik "kéznél" volt."

Grosics Gyula
A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek.

Az Aranycsapat
A sport fogalma nem tévesztendő össze a puszta testi ügyességgel, a rekord-hajhászással, a nyereségvadászással és a legutóbbiakkal együtt járó primadonnáskodásokkal. Ez utóbbiaknak nemcsak hogy a sporthoz semmi közük, de a sportnak egyenesen ellenségei.

Dalnoki Jenő
A sport nemcsak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze.

Bozsik József
A sport megtanít becsületesen győzni vagy emelt fővel veszíteni. A sport tehát mindenre megtanít.

Kocsis Sándor
A hit nélküli szurkolótábor még a győzelemre álló csapattal is elveszíttetheti a mérkőzést.

Risztov Éva
„Nem úgy ébredtem, hogy győzni fogok, csak azt tudtam, hogy nagyon odateszem majd magam. Tavaly, a sanghaji világbajnokságon, amikor kizártak, érmet vettek el tőlem, én pedig szerettem volna itt bebizonyítani, hogy jogtalanul bántak el velem"

Női kajaknégyes
"Hihetetlenül boldog vagyok, csodálatos érzés elsőként áthaladni a célvonalon - mondta Kovács a döntőt követően. - Nagyon készültünk erre, sikerült három olimpiai ezüst után aranyat nyerni." Kovács Katalin

Kökény Roland és Dombi Rudolf
"Nagyon kemény futam volt, az edzésekkel és a közös munkával nyertük meg ezt a versenyt. Itt annyi volt a dolgunk, hogy ki tudjuk hozni magunkból, ami bennünk van, ez volt a nagy feladat, és megugrottuk ezt a lécet."

Pars Krisztián
„Nincs annál fontosabb, hogy legyőzzem önmagamat, a saját csúcsomat. Ha a saját csúcsomat legyőzöm, akkor magamnak szemrehányást már semmiképp sem tehetek, mert a képességeim határán versenyeztem. A csúcsdöntéssel pedig érmes lehetek. Mondjuk ki, aranyesélyes" - mondta az olimpia előtt.

Berki Krisztián
"Ami az eddigi versenyeken működött, annak az olimpián is működnie kell"

Cseh László
Mivel örök elégedtelen vagyok, csak kis boldogságot érzek a bronzérem miatt, de a célba éréskor megerősödött bennem az elhatározás, hogy folytatom tovább, egészen a riói olimpiáig"

Gyurta Dániel
"Nem nagyon tudom még ezeket a perceket feldolgozni. Tisztában voltam vele, hogy az olimpiai bajnoki címet nem adják könnyen, elképesztően örülök, hogy sikerült győznöm. Akkor igazi olimpiai bajnok valaki, ha ez nem változtatja meg az életét, ugyanolyan szerényen éli a mindennapjait, mint addig."

Kemény Dénes
“Megint elkerülhető gólokat kaptunk, nem a tíz lőtt gól kevés, hanem a tizenegy kapott sok. Még nincs semmi veszve, a most a következő mérkőzésre kell koncentrálni, a románok ellen.” Kemény Dénes

Csernoviczki Éva
„Mindenképpen érmet akartam szerezni" - nyilatkozota boldogan "Világversenyen bronzmérkőzésen még sosem tudtam japán cselgáncsozó ellen nyerni, nagyon örülök, hogy ez éppen az olimpián sikerült. Az ellenfelem a világranglista-vezető, s korábban még soha nem győztem le."

Szilágyi Áron
"Az volt a legnehezebb, hogy ne bízzam el magam"- nyilatkozta a londoni magyar küldöttség első olimpiai aranyérmese. Sokat dolgozott azon, hogy úgy álljon a pártra, hogy semmi ne tudja kizökkenteni.

David Villa
Az igazi bajnokok azok, akik az utolsó leheletükig küzdenek.

Buffon
"Ha esetleg veszít az ember, hát veszít. Nem lehet mindig nyerni. De mindig jön egy másik verseny, amit meg lehet nyerni, és meg is kell!"

|<<<>>>|
Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum