Szolnoki MÁV Utánpótlás FC
hivatalos weboldala
 
U19 csapat mérkőzései Évad:  

2020.09.19. 10:00 Kerekegyháza Évad:2020/2021 4.forduló
Kerekegyháza - Szolnok
1 - 1 (0 - 1)
A koronavírus miatt úgy alakult a Kerekegyházi mérkőzésünk a hét elején,hogy az U/19-s csapat nem tud elutazni, így ha lesz annyi gyerekünk akkor feltöltjük a fiatalabb korosztállyal.A hét végére ez realizálódott és el tudtunk utazni csere nélkül. A csapatot 2004-2005-2006-s gyerekek alkották.Nagyon jól indult a mérkőzés a számunkra hiszen a harmadik percben megszereztük a vezetést egy formás támadás után.Annyira megleptük az ellenfelünket ,hogy a gól után is mi irányítottuk a mérkőzést és ha vagányabbak vagyunk egy kicsit, akár növelhettük volna az előnyünket.Ezek kimaradtak , az ellenfelünk összeszedte magát és kezdte ránk erőltetni az akaratukat.Keresték a fizikai kontaktokat és sajnos ezek miatt felőrlődtünk és csak a védekezésre illetve csak a kontrákra rendezkedtünk be.A második félidőben hősiesen védtük a kapunkat és a szórványos ellentámadásainkkal próbáltuk lezárni a mérkőzést de ez nem sikerült.És ahogy lenni szokott a hosszabbítás utolsó perceiben egy szöglet után góllá érett a hazai csapat nyomása. Sajnos azt láttam ,hogy fejben fáradtunk el és nem tudtuk kihúzni kapott gól nélkül a mérkőzést.Viszont ezzel a csapattal egy győzelemmel felérő döntetlent értünk el amire nagyon büszkék lehetünk. Gratulálok azoknak akik részt vettek ebben.

2020.09.12. 10:00 Szolnok Évad:2020/2021 3.forduló
Szolnoki MÁV - Makó
28 - 0 (14 - 0)
Ha a mérkőzés szakmaiságát tekintem akkor a pozitívum csak annyi, hogy rúgtunk 28 gólt. Ez minden tekintetben megsüvegelendő mert nem álltak le hanem arra törekedtek ,hogy a helyzeteket ne szórakozzák el és a lehető legtöbb gólt rúgják.

2020.09.05. 10:00 Kecskemét Évad:2020/2021 2.forduló
Kecskemét - Szolnok
1 - 4 (0 - 3)
Hétvégén a KLC-Kecskemét csapatához látogattunk, akikkel a tavalyi szezonban elég parázs mérkőzést vívtunk hazai környezetben.Erre készültünk egész héten, viszont a mérkőzés összképe nem ezt mutatta.Már az első félidőben eldöntöttük az összecsapást.Sőt ha jobban koncentrálunk és határozottabbak vagyunk a kapu előtt akkor nagyobb arányú is lehetett volna a két csapat közötti különbség. A második félidőben is mi domináltunk de nem tudtuk a helyzeteket értékesíteni.Összességében ilyen arányban is megérdemelt a siker.

2020.08.31. 10:00 Szolnok Évad:2020/2021 1.forduló
Szolnok - Hódmezővásárhely
8 - 0 (4 - 0)
Nagyon álmosan kezdtük a találkozót.A ellenfelünknek rögtön a játékrész elején három nagyon nagy helyzete volt de szerencsére Haris Ádám eszén nem tudtak túljárni.Ez valamiféle lökést adott a csapatnak mert az első ígéretes támadásunkat góllal fejeztünk be.Ráadásul ezt növelni is tudtuk ami demoralizáló volt az ellenfelünk számára.Ez már az első félidő végére realizálódott a gólok számában.A második játékrész is hasonló mederben zajlott.Egy ígéretes támadásuk volt amit a félidőben lecserélt Haris Ádám helyére beálló Szekeres Szabolcs bravúrosan hárított.Ezzel el is lőtték a puskaporukat.Sok helyzetet alakítottunk ki , sok ígéretes támadást készítettünk elő, de ezekből maradt némi hiányérzetem.Az igazsághoz azért idetartozik, hogy a vendégek mezőnyben talán kreatívabbaknak, a játék szervezési részében jobban építkeztek de a kapu előtt mi határozottabbak voltunk. Az eredmény reális de mint említettem van hiányérzetem.

Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum