Szolnoki MÁV Utánpótlás FC
hivatalos weboldala
 
U14 csapat mérkőzései Évad:  

2017.12.02. 10:00 Budapest Évad:2017/2018 13.forduló
Angyalföld - Szolnoki MÁV
1 - 6 (1 - 3)
Az elmaradt utolsó mérkőzésünkre úgy készültünk ha nyerünk akkor megkapaszkodhatunk a a tabella első harmadában.Így is indult a mérkőzés hiszen hamar megszereztük a vezetést.Sajnos gólra gól lett ami némi "kavalkádot" okozott a csapatban ,de ezt gyorsan megoldva ismét vezetést szerezve tudtukra adtuk,hogy a három pontért jöttünk.A második félidőben növelve az előnyünket nem forgott veszélyben a győzelmünk.Ha egy kicsivel pontosabbak vagyunk és határozottabbak a kapu előtt akkor nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna.Gratulálok a félévi eredményhez a csapat minden egyes tagjának.

2017.11.25. 10:00 Szolnok Évad:2017/2018 12.forduló
Szolnoki MÁV - Kecskemét
1 - 5 (0 - 0)
Az előzetes esélylatolgatás a pályán sajnos realizálódott.A Kecskeméti csapat nagyon jó mutatókkal érkezett hozzánk, az első helyről várta a mérkőzést .Ennek szellemében léptünk pályára ahol az első félidő derekán meglepetést eszközöltünk hiszen megszereztük a vezetést.Sajnos a lefújás előtti percekben kiegyenlített a Kecskeméti csapat egy váratlan egyéni technikai hiba miatt.A második félidőben nagyobb sebességre kapcsolt az ellenfelünk és ha nem is ilyen arányban de megérdemelte a győzelmet. Tanulsága a mérkőzésnek ,hogy nem szabad szétesni még akkor sem ha egy jobb csapat mentálisan is mindent megtesz a győzelemért .

2017.11.19. 10:00 Budapest Évad:2017/2018 11.forduló
Dunakanyar SE - Szolnoki MÁV
1 - 1 (0 - 1)
A helyzetek alapján gólokkal kellett volna nyernünk . Nagyon jól indult számunkra a mérkőzés hiszen már a tizedik percben vezetést szereztünk Tóth Benedek révén.A következő időszakok is rólunk szólt.Sajnos nem tudtuk lezárni a mérkőzést mivel elpuskáztuk a lehetőségeinket.Az ellenfelünknek az első félidőben nem akadt számottevő megmozdulása ami bizakodásra adott okot a második játékrészre.A második játékrészben is hasonló mederben csordogált a játék de már a hazai csapat ki- kijött a szorításunkból és többet birtokolva a labdát már-már lehetőségekig is el -el jutott. Viszont nekünk ebben az időszakban két nagyon nagy helyzetünk volt amit nem tudtunk gólra váltani és ahogy lenni szokott egy kapura tartó labda megakadt a jobb felső sarokban.A végére kicsit bepánikoltunk, azt hiszem mi örülhettünk a végén ennek az eredménynek.Kicsit csalódással töltött el a játék képe és az eredmény is, viszont a csapat minden egyes tagja becsületesen állt hozzá a meccshez.

2017.11.12. 12:00 Szolnok Évad:2017/2018 10.forduló
Szolnoki MÁV - Újpest
0 - 1 (0 - 1)
Ismételten rangadóra készültünk hiszen a két csapat között minimális különbség mutatkozott a táblázaton elfoglalt helyezés tekintetében.A mutatók terén viszont az Újpest felé billent az a bizonyos mérleg,úgy mint a rúgott és a kapott gólok tekintetében.Nagyot küzdött a csapat, a lehetőségek és a képességek határán mozogtunk és ez sajnos ennyire volt elég.Az első játékrészben a kapott gólon kívül (tizenegyes) nem igazán volt nagy helyzetük az ellenfélnek,jól zártunk vissza taktikusan és hősiesen védekezve zártuk a félidőt.A másodikban már több lehetősége volt az ellenfélnek de a szerencse is velünk volt amikor szükségünk volt rá.Ami rávilágított ismételten a hiányosságokra a nálunknál jobb csapatok ellen sajnos vérszegény a támadójátékunk,ezáltal nem lehetünk eredményesek.Készülünk tovább a következő feladatra.

2017.10.21. 10:00 Budapest Évad:2017/2018 9.forduló
III. kerület - Szolnoki MÁV
1 - 2 (0 - 0)
Ismét nagyon kellemesen indult a mérkőzésünk hiszen tíz perc elteltével már kettő góllal vezetett a csapat.Sok helyzetet alakítottunk ki de ezeket nem tudtuk értékesíteni.Az ellenfelünk nagyon agresszívan lépett fel ellenünk ami számunkra nem igazán ízlett.A második félidőben is ez jellemezte a mérkőzést kevés helyzettel.Ha nagy küzdelem árán is de csak lehozta a csapat a mérkőzést.Ez minden féleképpen dicséret minden egyes játékosnak.

2017.10.15. 10:00 Szolnok Évad:2017/2018 8.forduló
Szolnoki MÁV - Budaőrs
3 - 2 (2 - 0)
Nagyon kellemesen indult a mérkőzésünk hiszen tíz perc elteltével már kettő góllal vezetett a csapat.Vártuk a jó folytatást de számomra érthetetlenül a kezdeti lendület és minőség bennünket bénított meg az ellenfelünket pedig felhozta.Csapkodóvá vált a játékunk ,kevés mozgás és egyénieskedés jellemzett bennünket az első félidő végére.Sajnos a másodikban sem változott a játék képe.Azt gondoltuk egy formás támadás végén Tóth Benedek lezárta a mérkőzést de tévedtünk.Az ellenfelünk nagy erőket mozgósíitott az egyenlítés érdekében és szorossá tette a végét egy a 76 percben rúgott góllal.Ezt az előnyünket meg tudtuk tartani és megnyertük a mérkőzést.Sajnos ezen a mérkőzésen a "húzó" emberek a tudásukhoz képet keveset mutattak a játékukból.Van ilyen és lesz is ilyen.Ennek ellenére gratulálok a csapatnak.

2017.10.07. 12:00 Vác Évad:2017/2018 6.forduló
Vác - Szolnoki MÁV
2 - 1 (0 - 0)
A csapatok tabellán elfoglalt helyezései nem tükrözték a mérkőzésen történteket.Sajnos most játszottunk a leggyengébben még úgy is ,hogy nyerési esélyünk is megvolt.Becsületesen küzdöttek a gyerekek de a minőség ami jellemzett bennünket az elmúlt fordulókban az hiányzott és ennek hiányában nem is lehetett más az eredmény.Megérdemelt hazai győzelem született.

2017.10.01. 12:00 Szolnok Évad:2017/2018 5.forduló
Szolnoki MÁV- IKARUS
8 - 1 (4 - 1)
Az előzetes esélylatolgatások nem tükrözték a két csapat közötti különbséget.Minden tekintetben fölé nőttünk az ellenfélnek.A végére már nem sok ellenállást tanúsítottak ellenünk.Ilyen arányban is megérdemeltük a győzelmet.Szép gólok és akciók jellemezték a játékunkat.Gratulálok a csapatnak.

2017.09.23. 10:00 Budapest Évad:2017/2018 4.forduló
Gloriett SE - Szolnoki MÁV
2 - 1 (2 - 0)
Tudtuk ,hogy nehéz mérkőzés vár ránk ez sajnos beigazolódott.Centiben, kilóban és sok esetben játékban is fölénk nőttek a hazaiak.Ennek ellenére nem vallottunk szégyent, sőt a mérkőzés egyes periódusaiban jobban játszottunk a hazaiaknál akiknek a sorait a Honvédban a Ferencvárosban pallérozott gyerekek zöma alkotta. Nagyon sajnálom,hogy az első félidőben két pontrúgásból kapott góllal elhúztak a hazaiak ezt nem tudtuk kompenzálni a második félidőben amit mi nyertünk meg.A vége nagyon izgalmas lett de nem tudtunk egyenlíteni .A játék összképe alapján ha nem is érdemeltünk pontot, a játékkal meg voltam elégedve.Gratulálok a csapatnak.

2017.09.17. 12:00 Szolnok Évad:2017/2018 3.forduló
Szolnoki MÁv - Goldball
6 - 2 (5 - 1)
Az első félidőben nagyon szervezetten és gólratörően játszottuk. Ez meg is mutatkozott az eredményben.Szép támadások és gólok sorozata jellemezte a félidőt.A másodikban mindenki megkapta a játéklehetőséget ezáltal sikeredett döcögősebbre. Nem forgott veszélyben a győzelmünk . Gratulálok a csapatnak.

2017.09.10. 12:00 Szolnok Évad:2017/2018 2.forduló
Szolnoki MÁV - Soroksár SC
7 - 5 (3 - 3)
Rendkívül izgalmas és fordulatokban gazdag mérkőzésen vagyunk túl.Mindkét félidőben volt egy-egy periódusunk amit az ellenfelünk könyörtelenül kihasznált de szerencsére nem esett össze a csapat és ha kis szerencsével is de sikerült a javunkra fordítani a mérkőzést.Összességében megérdemeltük a győzelmet a számunkra szimpatikus és focizni akaró ellenfelünk ellen. Gratulálok a csapatnak.

2017.09.02. 11:00 Monor Évad:2017/2018 1.forduló
Monori SE - Szolnoki MÁV
2 - 5 (0 - 4)
A héten gyakorolt játékelemeket a fiúk sok esetben visszaadták,természetesen a hibákkal karöltve.A felépítő zónában sokszor siették a játék befejezését.Ez főleg a második félidőre csúcsosodott ki.Összességében ilyen arányban is megérdemeltük a győzelmet a számunkra szimpatikus és focizni akaró ellenfelünk ellen. Gratulálok a csapatnak.

Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum