Szolnoki MÁV Utánpótlás FC
hivatalos weboldala
 
U-11 csapat Évad:  

  Bozsik Régiós „A” Torna

 

Diósgyőr

 

2018.11.11.

 

résztvevő csapatok: DLA, Diósgyőr, Békéscsaba, Kecskemét, Nyíregyháza, Szolnok.

 

 

 Játékos keret:Danyi Dávid, Márton Benedek, Milicz Péter, Veress Áron, Veres Árpád, Péter Dániel, Yeddou Nassim, Budai Kevin, Sulyok Róbert, Papp Tibor.

 

 Csoportmérkőzések eredményei, góllövők nevei:

 

Nyíregyháza – Szolnok          2:0

 

Szolnok – Békéscsaba           1:1       (Veres Árpád)

 

Debrecen – Szolnok               2:2       (Márton Benedek, Danyi Dávid)      

 

Szolnok – Kecskemét                        3:0       (Veres Árpád, Péter Dániel, Budai Kevin)  

 

Szolnok – Diósgyőr               1:2       (Márton Benedek)

 

 

 

Elődöntő, Döntő mérkőzés eredményei, góllövők nevei:

 

 A csapat tornán elért helyezése, különdíjas megnevezése: A mai tornán Veress Áron kapta az elismerő oklevelet, lelkes játékáért.

 

 

 

Edzői értékelés: A mai tornán meg voltam elégedve a csapat játékával. Próbáltunk fegyelmezetten, koncentrálva játszani. Ami gólokat kaptunk általában egyéni hiba előzte meg. Ha fejlődünk az előre gondolkodásban, akkor ezek elkerülhetőek lesznek. Mezőny játékban láttam nagyon bíztató dolgokat, mint például: labdajáratás, párharcok, cselek. A helyzeteinket még mindig nem kellő hatékonysággal használjuk ki. Ebben mindenképp javulnunk kell.

Ha összességében nézem ezt a szezont, akkor úgy gondolom szerepelhettünk volna jobban, eredményesebben is. Viszont ha visszagondolok, hogy augusztus vége felé kezdett a csapat nagy része edzésre járni és már szeptember elején elkezdődtek a fordulók, illetve heti három edzésből, ha esetleg elmarad, vagy kihagy akár csak egyet is a gyerek, akkor ez a realitás.

Bejegyezve: 2018.11.20. 15:18

 

 

Bozsik Régiós „A” Torna


 Kecskemét


2018.10.21.

 

résztvevő csapatok: DLA, Diósgyőr, Békéscsaba, Kecskemét, Nyíregyháza, Szolnok.

 

 

 Játékos keret:Danyi Dávid, Márton Benedek, Milicz Péter, Veress Áron, Veres Árpád, Pálmai Kornél, Péter Dániel, Yeddou Nassim, Budai Kevin, Nagy Gábor Szilárd.

 

 Csoportmérkőzések eredményei, góllövők nevei:

           

Debrecen – Szolnok               6:0      

 

Szolnok – Diósgyőr               0:2

 

Szolnok – Kecskemét                        0:1      

 

Nyíregyháza – Szolnok          2:0       (Milicz Péter 2)

 

Szolnok – Békéscsaba           2:2       (Milicz Péter,Veres Árpád)

 

         

 

 

 

A csapat tornán elért helyezése, különdíjas megnevezése: A mai tornán Márton Benedek kapta az elismerő oklevelet, lelkes játékáért.

 

 

 

Edzői értékelés: A mai tornán úgy alkalmazkodtunk az időjáráshoz, hogy amilyen rossz volt mi is olyan rosszul játszottunk. Sajnos a rossz kezdésből nagyon nehezen és nem is teljesen sikerült kikecmeregnünk. A csapat teljesítményén látszott, hogy sokan nem voltak a héten edzésen különböző okok miatt. Remélem mihamarabb visszatalálunk az előzőekben nyújtott játékunkra és ez csak egyszeri kisiklás volt.

Bejegyezve: 2018.10.23. 11:19

 

 

Bozsik Régiós „A” Torna

 

 Szolnok

 2018.10.07.

 

résztvevő csapatok: DLA, Diósgyőr, Békéscsaba, Kecskemét, Nyíregyháza, Szolnok.

 

 

 Játékos keret:Danyi Dávid, Márton Benedek, Milicz Péter, Sulyok Róbert, Veress Áron, Veres Árpád, Pálmai Kornél, Péter Dániel, Yeddou Nassim, Budai Kevin, Antal Balázs, Papp Tibor.

 

 

 

 Csoportmérkőzések eredményei, góllövők nevei:

 

Kecskemét – Szolnok                        1:0      

           

Debrecen – Szolnok               1:1       (Antal Balázs)

 

Szolnok – Diósgyőr               3:1       (Veres Árpád 2, Danyi Dávid)

 

Nyíregyháza – Szolnok          1:1       (Veres Árpád)

 

Szolnok – Békéscsaba           3:1       (Danyi Dávid, Milicz Péter, Antal Balázs)

 

 

 

 

 A csapat tornán elért helyezése, különdíjas megnevezése: A mai tornán Veres Árpád kapta az elismerő oklevelet, lelkes játékáért.

 

 

 

Edzői értékelés: Bár a hazai rendezésű tornát vereséggel kezdtük a Kecskemét ellen és helyzeteinket sajnos nem tudtuk gólra váltani, viszont játékunk bizakodásra adott okot. A következő mérkőzésen a Debrecen ellen nagyon jó játék és egyenrangú ellenfelek csatája jellemezte a mérkőzést, ahol igazságos döntetlen született. Ez után a Diósgyőr ellen már magabiztosan hoztuk a mérkőzést. Helyzeteinkből többet is sikerült gólra váltani, így megérdemelten nyertünk. Véleményem szerint a mezőny egyik legegységesebb csapata a Nyíregyháza ellen igazságos döntetlen született. Utolsó mérkőzésünkön pedig szintén magabiztosan nyertünk a Békéscsaba ellen.

Itt szeretném megjegyezni, hogy a látottak alapján szerintem most nyújtottuk a legjobb játékot. Nagyon meg voltam elégedve a csapat MINDEN tagjával. Nagyon nehéz volt eldönteni, hogy ki kapja az elismerő oklevelet. Veress Áron a kapuban és Veres Árpád a mezőnyben a sok jó teljesítmény közül is kiemelkedett. Igazán kiválóan, nagyszerűen teljesítettek. A döntést közösen a csapattal hoztuk meg.

Bejegyezve: 2018.10.23. 10:21

 Bozsik Régiós „A” Torna

Nyíregyháza

2018.09.23.

 

résztvevő csapatok: DLA, Diósgyőr, Békéscsaba, Kecskemét, Nyíregyháza, Szolnok.

 

 

 Játékos keret:Danyi Dávid, Márton Benedek, Milicz Péter, Sulyok Róbert, Veress Áron, Veres Árpád, Pálmai Kornél, Péter Dániel, Yeddou Nassim, Budai Kevin.

 

 

 

 Csoportmérkőzések eredményei, góllövők nevei:

 

Nyíregyháza – Szolnok          1:1       (Milicz Péter)

 

Szolnok – Békéscsaba           4:0       (Danyi Dávid, Pálmai Kornél, Veres Árpád, Márton Benedek)

 

Debrecen – Szolnok               2:1       (Danyi Dávid, Veres Árpád)

 

Szolnok – Diósgyőr               1:1       (Milicz Péter)

 

Kecskemét – Szolnok                        3:1       Milicz Péter)  

 

           

 

 

 

 

  1. Elődöntő, Döntő mérkőzés eredményei, góllövők nevei:

 

 

  1.  A csapat tornán elért helyezése, különdíjas megnevezése: A mai tornán Milicz Péter kapta az elismerő oklevelet, lelkes játékáért.

 

 

 

  1. Edzői értékelés: Az előző tornához képest most nagyon jól, fegyelmezetten és koncentrálva kezdtük a mérkőzést. Ennek eredményeképpen első mérkőzésünkön a Nyíregyházával igazságos döntetlent sikerült elérni. Bár a házigazdák a mi szerencsétlen mozdulatunkból szerezték az egyetlen góljukat. Ezt leszámítva viszont mindkét csapatnak sok helyzete volt, amit gólra lehetett volna váltani. Második mérkőzésünkön a Békéscsaba ellen elsöprő győzelmet arattunk, ami a játékképe alapján teljesen megérdemelt volt. Harmadik mérkőzésünk a Debrecen ellen egy igen kiélezett, izgalmas mérkőzést hozott. Nagyon jól játszottunk, koncentráltunk és megérdemelten nyertünk a csoport talán legmeghatározóbb csapata ellen. Negyedik mérkőzésen a Diósgyőr ellen jól kezdtünk, beszorítottuk őket a saját térfelükre, de kapusukat naggyá téve nem jött a gól és a foci törvény megbüntetett. Az ellenfél szerezte a mérkőzés első gólját, amit nagy erők mozgósításával sikerült egalizálni. Az ötödik mérkőzésünkön a Kecskemét ellen már fejben és fizikálisan is elfáradtunk. Azért itt megjegyezném, hogy az ellenfél három góljából kettőt mi hoztunk össze egy öngóllal és a kapunk előtti kavarodásból felszabadítva az ellenfelet fejbe találtuk és úgy pattant be a kapuba a labda, hogy ő nem is tudott róla. Nem beszélve róla, hogy az ő kapusukat naggyá tettük, mert nagyon sok helyzetünket a kapu közepébe a kapusba rúgtuk. Összességében úgy gondolom, hogy most kezdtük a legjobban a tornát és nagyon jól játszottunk, amit sajnos nem tudtunk a torna végéig fenntartani. 
Bejegyezve: 2018.10.23. 10:17

 Bozsik Régiós „A” Torna

Békéscsaba

2018.09.16.

 

résztvevő csapatok: DLA, Diósgyőr, Békéscsaba, Kecskemét, Nyíregyháza, Szolnok.

 

 

 Játékos keret:Danyi Dávid, Márton Benedek, Milicz Péter, Papp Tibor, Sulyok Róbert, Veress Áron, Veres Árpád, Pálmai Kornél, Péter Dániel, Nagy Gábor Szilárd.

 

 

 

 Csoportmérkőzések eredményei, góllövők nevei:

 

Debrecen – Szolnok               4:0      

 

Szolnok – Diósgyőr               0:4

 

Szolnok – Békéscsaba           1:2       (Danyi Dávid)

 

Kecskemét – Szolnok                        0:0      

 

Nyíregyháza – Szolnok          5:0      

 

 

 A csapat tornán elért helyezése, különdíjas megnevezése: A mai tornán Danyi Dávid kapta az elismerő oklevelet, lelkes játékáért.

 

 

 

Edzői értékelés: A mai napon három meghatározó játékosunk is hiányzott a tornáról. Ezt nem igazán tudtuk kompenzálni és ennek eredményeképpen nem is jött az eredmény. Mind a védekező és mind a támadó játékunkat is a határozatlanság jellemezte. Nem voltunk elég agresszívak, ez által sok párharcot veszítettünk, illetve ha nálunk volt a labda, akkor lassan és körülményesen szerveztük az előre játékunkat. A negatívumok ellenére azért volt egy pár játékos, mint például: Veress Áron, Milicz Péter, Veres Árpád, Péter Dániel, Danyi Dávid, akik nagyon jól küzdöttek és jó játékot nyújtottak.

Bejegyezve: 2018.10.23. 10:15

 

 

Bozsik Régiós „A” Torna

Debrecen

2018.09.09.


résztvevő csapatok: DLA, Diósgyőr, Békéscsaba, Kecskemét, Nyíregyháza, Szolnok.

 

 

 Játékos keret: Antal Balázs, Budai Kevin, Danyi Dávid, Márton Benedek, Milicz Péter, Papp Tibor, Sulyok Róbert, Veress Áron, Yeddou Nassim, Veres Árpád, Pálmai Kornél.

 

 

 

 Csoportmérkőzések eredményei, góllövők nevei:

Kecskemét – Szolnok                        0:1       (Veres Árpád)

 

Debrecen – Szolnok               3:0      

 

Nyíregyháza – Szolnok          0:7       (Papp Tibor3, Milicz Péter, Antal Balázs, Yeddou Nassim, Veres Árpád)

 

Szolnok – Békéscsaba           2:0       (Milicz Péter, Antal Balázs)

 

Szolnok – Diósgyőr               1:0       (Danyi Dávid)

 

 

 

 

Elődöntő, Döntő mérkőzés eredményei, góllövők nevei:

 

 

 A csapat tornán elért helyezése, különdíjas megnevezése: Ezen a tornán sikerült ismét két különdíjast megnevezni: Pálmai Kornélt kiegyensúlyozott, jó  védő játékáért, illetve Yeddou Nassimot aki bár a legszebb gól címéért kapta az elismerő oklevelet, de inkább mezőnymunkáját emelném ki.

 

 

 

 

 

  1. Edzői értékelés: Első mérkőzésünkön helyenként szép játékkal uraltuk a mérkőzést és megérdemelten nyertünk.

Második mérkőzésünkön ellenfelünk gyorsan letámadva, beszorította csapatunkat a saját térfelünkre és megnehezítette labda kihozatalunkat. Ezen a mérkőzésen sajnos nem nagyon tudtunk helyzeteket kialakítani.

Harmadik mérkőzésünkön a Nyíregyháza a „B” csapatával jött el és ebből kifolyólag nagyarányú győzelmet arattunk.

Negyedik mérkőzésünkön az eredmény elég szorosra sikeredett, de az egész mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült a pályán.

Ötödik mérkőzésünk végén az ellenfél edzője odajött hozzám és gratulált, hogy jól játszottunk és teljesen megérdemelt a győzelmünk, attól függetlenül, Hogy csak egy góllal nyertünk.

Bejegyezve: 2018.09.13. 14:00

 VIII. Családi, Szabadidő és Futball Fesztivál

helyszín: Szentes

időpont: 2018. szeptember 01.

 

résztvevő csapatok:

Szentesi Kinizsi SZITE

Makó UFC

Móravárosi Kinizsi SE

Szeged-Grosics

Szolnoki MÁV FC

OMTK ULE

HFC

Szarvas FC

SZEOL SC

Ceglédi VSE

 

 

  1.  Játékos keret:Nagy Szilárd Gábor, Danyi Dávid, Márton Benedek, Milicz Péter, Yeddou Nassim, Pálmai Kornél, Budai Kevin, Sulyok Róbert, Veres Árpád.

 

 

  1.  Csoportmérkőzések eredményei, góllövők nevei:

Szentesi Kinizsi – Szolnok      0 – 8 (Danyi Dávid, Yeddou Nassim2, Veres Árpád2, Milicz Péter3)

Szeged-Grosics – Szolnok       0 – 1 (Milicz Péter)

Szolnok – Móravárosi Kinizsi 8 – 0 (Danyi Dávid2, Pálmai Kornél, Márton Benedek, Veres Árpád3, Milicz Péter) 

Szolnok – Makó UFC              0 – 1

 

 

 

 

  1. Elődöntő, Döntő mérkőzés eredményei, góllövők nevei:

 

III. helyért:

Szolnok – OMTK ULE           2 – 3

 

  1.  A csapat tornán elért helyezése, különdíjas megnevezése:

 

 

  1. Edzői értékelés:
  2. Kicsit döcögősen kezdtük a tornát, attól függetlenül, hogy nagyarányú győzelemet arattunk a Szentesi Kinizsi felett. A következő mérkőzéseken már kezdtünk magunkra találni és a játékunk is egyre magabiztosabbá vált. A csoportunkban három 9 pontos csapat lett és a gólkülönbség döntött.  A mi gólkülönbségünk 17-1, a Szeged-Grosicsé pedig 18-1 és így a II. helyen végeztünk a csoportban. Az Orosházával ki-ki meccset játszottunk a III. helyért, de sajnos ők voltak a szerencsésebbek. a IV. helyen végeztünk.
Bejegyezve: 2018.09.06. 08:22
Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum