Szolnoki MÁV Utánpótlás FC
hivatalos weboldala
 
U-12 csapat Évad:  

 Danone kupa, országos elődöntő (U 12)

Szeged

2017. 05. 20.

 

Játékos keret: (7+1)  Ollé P., Skultéti Á., Ürögdi M.,  Bujáki D., Fazekas M., Pinto M., Koltay G.,  Horváth K., H-Gaudi A., Dósa Zs., Harcsa T., Balogh M.   

A mérkőzés eredménye, góllövők nevei:

Szolnok – KTE (Kecskemét) 0-0

Szolnok – Szeged 2011 0-1

Szolnok – SZEAC (Szeged) 0-1

           

            A 7. helyért: Szolnok – Cegléd 2-1 (G.: H-Gaudi A., Dósa Zs.)

 

A torna fair play díját a szolnoki csapat kapta.

 

Edzői értékelés: A 15 évvel ezelőtt életre hívott Danone kupa mindig a nehéz sorsú gyerekek megsegítését szolgálta ezúttal a résztvevők és szüleik által a helyszínre hozott adományok formájában. A helyszíni sorsolást követően két négyes csoportban küzdöttek egymással a csapatok a helyezésekért. A Szolnok együttese hiába kezdett egy biztató döntetlennel a KTE ellen, gólt a folytatásban sem sikerült rúgnia. Maradt számunkra a 7. hely, amit a Cegléd legyőzésével sikerült begyűjteni. Az országos döntőbe a SZEOL került.                           

Bejegyezve: 2017.05.22. 09:25

 „B” régiós Bozsik torna, V. forduló (U 13)

Szolnok

2017. 05. 14.

 

Játékos keret: (8+1)  Ollé P., Skultéti Á., Ürögdi M.,  Bujáki D., Fazekas M., Pinto M., Koltay G.,  Horváth K., H-Gaudi A. + a Lurkó, Szanda Focisuli, a Martfű, Tiszaföldvár és a KUTE kiemeltjei.   

A mérkőzés eredménye, góllövők nevei:

Szolnok – Kiskunhalas 0-2

Szolnok – Szeged 2011 1-0 (G.: Peinhardt P.)

Szolnok – KTE (Kecskemét) 2-0 (G.: Koltay G., Bódi D.)

Szolnok – Baja 0-0

Szolnok – Cegléd 0-2

 

A torna különdíját a szolnoki fiatalok közül kiváló támadójátékáért H-Gaudi Attila kapta

 

Edzői értékelés: Ezúttal a régió több egyesületének gyerekei is erősítették a hazai csapat keretét. Az első körben attól a Kiskunhalastól szenvedtünk vereséget, amelyiket az előző fordulóban legyőztük, a Szegedet viszont legyűrtük, korábban nem nagyon sikerült nyerni ellenük. Mint ahogy a Kecskeméttel szemben sem az előzőekben, most viszont simán hoztuk a meccset. A Baja nem bírt velünk, a fizikálisan nagyon erős Cegléd viszont ezúttal is fölébünk kerekedett. Összességében a vidékiekkel megerősített szolnoki keret masszívabbnak bizonyult a korábbiakhoz képest.                          

 

 

          

Bejegyezve: 2017.05.15. 13:27

 Kölyökliga, felsőház, IV. forduló (U 12)

Újpest

2017. 05. 06.

Játékos keret:

(8+1)  Skultéti Á., Ürögdi M.,  Bujáki D., Fazekas M., Pinto M., Koltay G.,  Balogh M., Horváth K., Szabados M., Soltész – N. J., Barna B., Dósa Zs. , Rigó R.  

  A mérkőzés eredménye, góllövők nevei:

Szolnok – Vasas Labdarúgó Akadémia 1-2 (G.: Koltay G.)

Szolnok – UTE LA 0-5

Szolnok – Újpest FC 2-0 (G.: Koltay G., Rigó R.)

 

 

Edzői értékelés: Nagyon szerencsétlenül kezdődött számunkra a tavaszi utolsó előtti forduló, hiszen az első találkozón vesztes állásból, a hajrában sikerült fordítania a Vasas akadémistáinak. A folytatásra rányomta ez a bélyegét, hiszen a mieink baját alaposan ellátták az UTE labdarúgói. A befejező parti azonban már a szolnoki fiataloké lett, akik a játék képe alapján akár több góllal is legyőzhették volna az újpesti gárdát.                        

Bejegyezve: 2017.05.15. 13:10

  „B” régiós Bozsik torna, IV. forduló (U 13)

Kiskunhalas

2017. 04. 30.

Játékos keret: (8+1)  Skultéti Á., Ollé P., Ürögdi M.,  Bujáki D., H-Gaudi A., Fazekas M., Pinto M., Koltay G.,  Balogh M., Horváth K., Szabados M., Soltész – N. J., Hodos G., Barna B., Dósa Zs.  

  A mérkőzés eredménye, góllövők nevei:

Szolnok – KTE (Kecskemét) 0-2

Szolnok – Baja 0-3

Szolnok – Cegléd 0-3

Szolnok – Kiskunhalas 1-0 (G.: H-Gaudi A.)Szolnok  - Szeged 0-2

 

A torna legjobb szolnoki játékosa Bujáki Dániel lett. Gratulálunk!

 

Edzői értékelés: A velünk egykorú játékosokból álló Kecskemét volt az első ellenfelünk. Ezen a találkozón remek játékkal rukkolt elő a csapat, de a támadás befejezéseink nem sikerültek. Nem úgy a KTE csapatának, akik mindkét lehetőségüket gólra váltották. A folytatásban többnyire fizikálisan és korban is előttünk álló együttesekkel találkoztunk, akikkel – egy kivételével – nem tudtuk felvenni a harcot, gólt is csak egyet szereztünk

Bejegyezve: 2017.05.02. 11:58

 Kölyökliga, felsőház, III. forduló

Salgótarján

2017. 04. 23.

 

 

Játékos keret: (8+1)  Skultéti Á., Ürögdi M.,  Bujáki D., H-Gaudi A., Fazekas M., Pinto M., Koltay G.,  Balogh M., Horváth K., Rigó R., Hermann O., Szabados M., Soltész – N. J.     

A mérkőzés eredménye, góllövők nevei:

Szolnok – Gödöllő 1-2 (G.: Fazekas M.)

Szolnok – Ikarus (Csepel) 1-1 (G.: Szabados M.)

Szolnok – Kelet Nógrád (Salgótarján) 0-1

 

Edzői értékelés: Ezen a napon nem tudtuk megismételni a korábbi régiós tornán nyújtott jó teljesítményünket. Csak a Gödöllő elleni találkozó első félidejében játszott remekül a csapat, ezt követően leginkább a küzdelem dominált, de a labdakihozatalban, játékfelépítésben nem tudtuk az elvárhatót nyújtani. Folytatás vasárnap Kiskunhalason.                  

Bejegyezve: 2017.04.27. 13:14

  „B”régiós Bozsik torna (2005), III. forduló

Kecskemét

2017. 04. 09.

Játékos keret: (8+1)  Ollé P., Ürögdi M.,  Bujáki D., H-Gaudi A., Fazekas M., Pinto M., Koltay G., Fehér R., Balogh M., Horváth K., Dósa Zs., Hermann O., Szabados M., Soltész – N. J.     

A mérkőzés eredménye, góllövők nevei:

Szolnok – Szeged 2011 1-0 (G.: Koltay G.)

Szolnok – KLC (Kecskemét) 0-1

      Szolnok – Cegléd 0-0

Szolnok – Kiskunhalas 3-2 (G.: Fazekas M., Koltay G., Horváth K.)

Szolnok –Baja 1-2 (G.: H-Gaudi A.)

 

     A nap legjobb szolnoki játékosának remek védőmunkájáért és egy szóló után lőtt góljáért Horváth Krisztiánt választották meg a szervezők.

 

Edzői értékelés: Győzelemmel kezdtük a harmadik fordulót. A játék sem döcögött, sőt a hazaiak elleni vesztes második mérkőzésen játszottunk ezen a tornán a legjobban. A  folytatásban már kissé fáradtabban is óriási lelkesedéssel vetették magukat a fiúk a küzdelembe és a labdát többször jól kihozva szemre is tetszetős támadásokat vezettek. Emellett a védekezésről sem feledkeztünk meg, így összességében remek napot zártak a mieink.                 

Bejegyezve: 2017.04.10. 10:03

 Kölyökliga (U 12), felsőház, II forduló

Mezőkövesd

2017. 04. 02.

 

Játékos keret: (8+1)  Skultéti Á., Ollé P., Ürögdi M.,  Bujáki D., H-Gaudi A., Fazekas M., Pinto M., Koltay G., Balogh M., Horváth K., Rigó R., Dósa Zs., Hermann O., Barna B.     

A mérkőzés eredménye, góllövők nevei:

Szolnok – Monor 0-0

Szolnok – Mezőkövesd 1 -3 (G.: Horváth K.)

 

Edzői értékelés: Az MTK távolléte (rangos nemzetközi tornán szerepeltek) miatt 3 csapatra olvadt a 2. forduló mezőnye. A két mérkőzést így egymás után volt kénytelen játszani a csapat, ami kissé meg is látszott játékunkon. A Monor ellen még tartottuk a frontot, a két egyformának tűnő együttes összecsapásán csak a gól hiányzott. A másik találkozón még sikerült egyenlíteni, ám két szöglet után kapott gól eldöntötte a mezőnyben kiegyenlített mérkőzést.              

Bejegyezve: 2017.04.05. 08:55

  „B” régiós Bozsik torna (U 13), II. forduló

Baja

2017. 03. 26.

Játékos keret: (8+1)  Skultéti Á., Ollé P., Ürögdi M.,  Bujáki D., H-Gaudi A., Fazekas M., Pinto M., Koltay G., Balogh M., Horváth K., Rigó R., Szabados M., Dósa Zs.,Hodos G., Soltész N. J.,    

A mérkőzés eredménye, góllövők nevei:

Szolnok – Baja 0-0

Szolnok – Kecskemét 1-4 (G.: Pinto M.)

Szolnok – Nagykáta 0-1

Szolnok – Kiskunhalas 0 -3

Szolnok – Szeged 2011 1-2 (G.: öngól)

 

A torna legjobb szolnoki játékosának Fazekas Milánt választották a szervezők.

 

Edzői értékelés: Az első mérkőzés egész jól alakult, helyenként kimondottan szépen is fociztak a mieink. A folytatásban megtört a lendület, a velünk egykorú KLC gólokkal büntette a hibákat. A következő mérkőzéseken egy évvel idősebb játékosokból álló csapatokkal találkoztunk, amelyek közül valamennyi érvényesítette fizikai fölényét.           

Bejegyezve: 2017.03.29. 10:19

 Kölyökliga, felsőház, I. forduló

Budapest, III. kerület

2017. 03. 19.

 

Játékos keret: (8+1)  Skultéti Á., Ollé P., Ürögdi M.,  H-Gaudi A., Fazekas M., Hermann O., Pinto M., Koltay G., Balogh M., Hermann O., Horváth K., Rigó R., Szabados M., Dósa Zs., Barna B.   

A mérkőzés eredménye, góllövők nevei:

 

Szolnok – Mészöly Focisuli 1-1 (G.: Fazekas M.)

 

Szolnok – Budapest FC 0-1

 

Szolnok – III. ker. TVE 2-1 (Horváth K., Pinto M.)

 

Edzői értékelés: A rendkívül nagy szélben lejátszott első fordulóban nem teljesített rosszul a csapat. Az első mérkőzés szokás szerint elég gyengére sikeredett, ráadásul az utolsó pillanatokban egyenlített az MTK fiók csapata. A folytatásban a játék felépítésében már többet nyújtottunk, de kevés igazi esélyünk nyílt a gólszerzésre, sőt ismét a végjátékban kaptunk gólt. A harmadik meccsen megmutattuk, hogy mi is képesek vagyunk akcióból a kapuba találni, nagyon igyekeztünk ezen a találkozón is, az ellenfélnek csak szépítenie sikerült.           

 

Szülői tudósítás: 

 2017.03.19. Kölyökliga Felsőház, 1.forduló Budapest, III.kerület

Az első fordulóra napos időben került sor , bár a légmozgásról legyen elég annyi, hogy könnyen Emily Bronte híres regényének címadója is lehetett volna. /Üvöltő szelek/.
Persze ez a zavaró tényező nem szeghette kedvét az ifjú szolnoki focistáknak, persze mondanom sem kell, hogy az első meccsen ismét a megszokott kezdeti bizonytalanság jellemezte a játékunkat.Szerencsére még az első félidőben szabadrúgáshoz jutottunk , amit Fazekas Milán szemfülesen értékesített is . 1:0.
A második játékrész is a felejthető kategóriát erősítette, balszerencsénkre az utolsó percben egyenlített az ellenfél..

Szolnok-Mészőly FS 1:1

Jöhetett a félelmetes Budapest FC , akik ősszel nyerték a másik csoportot.Jól mentünk, határozottan feljavult a játékunk, javarészt a labdát is mi birtokoltuk, több helyzetet is sikerült kialakítanunk, de a mai napon az utolsó perc volt a mi személyes Mohácsunk- Világosunk- Doberdónk- Don-kanyarunk. A vége előtt 35 másodperccel egy szabadrúgást mesterien átívelt az ellenfél csatára a sorfalunk fölött és a lecsapódó labdára hiába vetődött jó ütemben Skultéti Ákos, már csak beleérni tudott , a labda a hálóban kötött ki.

Szolnok-Budapest FC 0 : 1

A végére maradt a házigazda a III . ker. TVE . 
Az ellenfél szurkolóiról még a legelvetemültebbek sem állíthatták azt, hogy a Magyar Tudományos Akadémia rendes vagy akár levelező tagjai lennének, de ez legyen az ő bajuk...
Mivel futball meccsen voltunk, szinte reménytelen vállalkozás lett volna azzal lecsendesíteni őket, ha megpróbálta volna valaki közérthetően elmagyarázni nekik a svájci CERN részecske gyorsító, vagy akár a termonukleáris fúzió működési mechanizmusát.
Itt egy sokkal hatásosabb fegyvert kellett bevetnünk, ami ezúttal Horváth Kriszi kezébe, akarom mondani lábára volt adva. Gondolt egyet az utóbbi időben védőként egyre jobban magára találó focistánk, megindult a félpályánál, nem tudom mennyi, de n+1 védőt kicselezett, átkígyózott rajtuk és nemes egyszerűséggel a sarokba bombázott. 1:0. 
Ha ez nem lett volna elég két perc múlva Pintó Márió is egyéni akcióba kezdett és legalább 2 védőt kicselezvén ő is bevette a hálót. 2:0 
Felgyorsultak az események , főleg azután, hogy az ellenfél szépített, de szerencsére a lefújást jelző sípszó egyben a győzelmünket is jelentette.

Szolnok - III.ker. TVE 2:1

A csapat :

Ollé, Skultéti--Ürögdi, Horváth, Balogh, Fazekas, Pinto, H.Gaudi, Dósa, Koltay, Szabados, Hermann,Soltész-Nagy, Rigó, Barna

Gratulálok a gyerekeknek, Jegesi László edzőnek és a szülőknek is !

Gólok +statisztika : 
Fazekas M, Horváth K., Pinto M. mindhárman :1 gól

Bejegyezve: 2017.03.20. 15:12

 Régiós Bozsik torna (U 13), I. forduló

Cegléd

2017. 03. 12.

 

Játékos keret: (8+1)  Skultéti Á., Ollé P., Ürögdi M.,  H-Gaudi A., Fazekas M., Hermann O., Pinto M., Koltay G., Balogh M., Hermann O., Horváth K., Rigó R., Szabados M., Dósa Zs.   

mérkőzés eredménye, góllövők nevei:

 

Szolnok – Szeged 2011 0-0

 

Szolnok - KTE 1-1 (G.: Fazekas M.)

 

Szolnok – Cegléd 2-1 (Dósa Zs., Koltay G.)

 

Szolnok – Kiskunhalas 0-3

 

Szolnok – Baja 1-0 (G.: H-Gaudi A.)

 

A torna legjobb szolnoki játékosának Pinto Máriót választották a szervezők.

 

Edzői értékelés: Az átszervezett úgynevezett „B” szintű Bozsik torna kezdő fordulójában elsősorban küzdeni akarásból vizsgázott jelesre a csapat. Az ellenfelek többnyire idősebbek voltak nálunk, így a tavasz folyamán elsősorban a párharcok terén erősödhetnek majd sokat a fiúk. A kicsit gyengébb kezdés után a Kiskunhalas elleni meccs kivételével jól is játszottak a mieink. Ez a küzdelemsorozat a hét végén kezdődő felsőházi Kölyökligára is jó felkészülést nyújt a csapatnak.  

 

Bejegyezve: 2017.03.16. 08:54

 

 

Edzőmérkőzés

Szolnok

2017. 02. 25.

  1. Játékos keret: (8+1)  Skultéti Á., Ollé P., Ürögdi M.,  H-Gaudi A., Fazekas M., Hermann O., Pinto M., Bujáki D., Koltay G., Barna B., Balogh M., Hermann O., Horváth K.   
  2. A mérkőzés eredménye, góllövők nevei:

 

  1. Szolnok – Vecsés 4-1 (G.: H-Gaudi A. 2, Koltay G. 2.)

 

Edzői értékelés: A Kölyök ligára készülődő csapatunk edzőmérkőzésen fogadta az ősszel vele egy csoportban szerepelt Vecsés gárdáját. A felek három harmados összecsapásán az első részben csak mezőnyfölényben mutatkozott meg a hazaiak fölénye, a folytatásban viszont már gólokban is. Bár a hajrára elfogyott a lendület, a győzelem egy pillanatra sem forgott veszélyben

Bejegyezve: 2017.02.28. 11:36

 III. megyei Bozsik kiemelt futsal torna

Tiszaföldvár

2017. 02. 19.

 

Játékos keret: (4+1)  Skultéti Á., Ürögdi M.,  H-Gaudi A., Fazekas M., Hermann O., Dósa Zs., Pinto M., Bujáki D., Koltay G.   

A mérkőzések eredményei, góllövők nevei:

 

Szolnok – Tiszaföldvár 2-0 (G.: Pinto M., Bujáki D.)

Szolnok – Jászberény 1-1 (G.: Koltay G.)

Szolnok – Karcag1-2 (G.: Koltay G.)

Szolnok – Törökszentmiklós 4-4 (G.: H-Gaudi A. 2, Koltay G., Pinto M.)

 

A torna legjobb szolnoki játékosának H-Gaudi Attilát választották a szervezők.

 

Edzői értékelés: Bár ezen a Bozsik rendezvényen igazából nem számít az eredmény, a gyerekek természetesen minden mérkőzést meg szerettek volna nyerni. Igaz, hogy csak az első mérkőzés után hagytuk el győztesen a pályát, mégis elégedetten távozhattunk kora délután a csarnokból. Az utolsó mérkőzés kivételével – ott már nagyon fáradtan mozgott  a társaság – nagyszerűen küzdöttek, helyenként szép támadásokat vezetve, jó teljesítményt nyújtottak a fiúk.           

Bejegyezve: 2017.02.20. 12:13

 XIV. Kolláth Béla emléktorna

Szolnok

2017. 02. 04.

Játékos keret: (4+1) Ollé P., Balogh M., Ürögdi M.,  H-Gaudi A., Soltész-Nagy J.,  Fazekas M., Hodos G., Horváth K., Szabados M., Dósa Zs. .   

A mérkőzések eredményei, góllövők nevei:

 

Szolnok – Jászberény 2-1 (G.: Horváth K., Ürögdi M.)

Szolnok – Orosháza 2-0 (G.: H-Gaudi A., Fazekas M.)

                Szolnok – Békéscsaba LA „A” 1-0 (G.: Szabados M.)

 

Elődöntő: Szolnok – Debreceni Olasz Focisuli 1-0 (G.: Fazekas M.)

Döntő: Szolnok – Békéscsaba LA 0-0 (büntetőkkel 2-1 a Szolnok javára)

 

A torna legjobb játékosának a védő Ürögdi Milánt választották a szervezők.

Edzői értékelés: A csoportmérkőzéseken végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva százszázalékos mutatóval került az elődöntőbe a csapatunk. Ott a kimondottan jó erőkből álló Debreceni Olasz Focisuli várt a fiúkra. Bár a mezőnyben többet adogattak a hajdúságiak, egy jól eltalált lövés döntött a mieink javára. A döntőben ezúttal nem sikerült felülmúlni a Békéscsabát, de büntetőkkel a Szolnok nyerte a XIV. Kolláth emléktornát. Gratulálunk!         

Bejegyezve: 2017.02.06. 10:22

SZÜLŐI BESZÁMOLÓ

 A mai napon került megrendezésre a XIV. Kolláth Béla Labdarúgó emléktorna,egy igazán komolynak mondható megmérettetés, melyre a gyerekek és a szülők is ki voltak már szomjazva, mint a sivatagban napok óta kóborló kitikkadt vándor a hideg vízre, bármely oldali politikus a közpénzre, stb, stb.

Rögtön az elején a szomszédvárral, Jászberénnyel csaphattunk össze.Semmiképp nem szabadott őket -hányaveti módon- könnyű prédának tekinteni. Azért fokozatosan kialakítottuk a mezőnyfölényt és először Horváth Kriszi, majd Ürögdi Milán talált a kapuba és a vége előtt 2 perccel már a magabiztos, 2:0 -ás vezetés tudatában javasoltam Ürögdi Lacinak, hogy vegyük be az árpa alapú, komló ízesítésű nyugtatónkat, mintegy előre íva a medve bőrére...
Persze a végére még volt egy fricska, egy ártatlan hazagurítás valahogyan becsúszott Ollé Peti lába alatt, de így is megnyertük a nyitómeccset.
Szolnok-Jászberény 2:1

Következett Orosháza. A kezdő rúgást követően H.Gaudi Atti szerzett labdát, végigvitte a félpályán , kicselezett egy védőt, és higgadtan a jobb sarokba gurított. 1:0.Jellemzően mezőnyfölényben játszottunk , melyre a pontot Fazekas Milán bombája tette fel. 2:0
Megnyertük a meccset és továbbjutottunk 2 csoportmeccs után a felsőházba.
Szolnok-Orosháza 2:0

A harmadik találkozón a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia fehér csapatával mérkőztünk.Váltakozó iramú derbit láthattunk,amin határozottan nekünk állt a zászló.Ezt erősítette meg Szabados Marci gólja is, ami egy szélről történt beadásból született. A végére maradt még egy kapufa, amit H.Gaudi Atti lőtt. Hoztuk a kötelezőt.Megnyertük a csoportküzdelmeket.
Szolnok-BLA fehér 1:0

A döntőbe jutásért nem kisebb ellenfelet kaptunk, mint az Olasz Focisulit Debrecenből.Kemény, nagy iramú összecsapás alakult ki.Szerencsére már az elején megszereztük a vezetést Fazekas Milán bombájával, amit magabiztosan tartottunk is.Ehhez nagy mértékben hozzájárult Ollé Peti két nagy mentése és a védelmünk magabiztossága is, Ürögdi Milán vezetésével. Így a döntőbe jutottunk.

Szolnok-Olasz FS 1:0

Következett a mindent eldöntő végső összecsapás.Itt újfent a BLA fehér csapatával focizhattunk.Mondanom sem kell, hogy vérszemet kaptak a csabai legények, revansot akartak venni. Lehűthettük volna 2 alakommal is a kedélyeket, de először H.Gaudi Atti , majd Fazekas Milán hibázott , kihagyhatatlan 110%-os helyzetekben... Pedig bármelyikük betalál, miénk lett volna a meccs, és a gólszerző népszerűsége magasan verte volna a régvolt rendőrségi feladatszabó értekezletek szünetében megjelenő lapos-üveges volt kollégáét..
Szerencsére mentünk tovább. Ürögdi Milán a védelem titán-króm-molibdén keménységű oszlopaként mindent hárított, nem ismert elveszett labdát, de a többi kiscsikó is igencsak szaggatta az istrángot.Az idő ólomlábakon vánszorgott, de végül letelt. Jöhetett a rémálom , a büntető rúgás-párbaj.
A csabaiak kezdték a párbajt, sajnos eredményesen. 
Tőlünk először Horváth Kriszi állt a labda mögé.Nem remegett meg a térde, magabiztosan a sarokba bombázott. Egál.
Jöhetett a második kör. Ollé Peti azonban bravúrosan hárított, majd Fazekas Milo könyörtelenül bevarrta .2:1, nálunk volt az előny ! 
Ekkor Ollé Peti úgy döntött, hogy nem ad munkát a harmadik kijelölt lövőnknek, Attinak, inkább rövidre zárta a kérdést, és a második hétméterest is semlegesítette !! Szép volt Peti ! Nagy izgalmak után megnyertük a tornát !!!

Továbbá a torna legjobb játékosának különdíját az egész napi kimagasló teljesítménye után Ürögdi Milán kapta meg ! Gratulálok Milán, az egész csapat nevében !!

Természetesen az egész csapatot , Jegesi László edzőt, valamint a szülői szurkolói teamot is megilleti a gratuláció ! Szép volt fiúk !! Hajrá MÁV U-12 !

A csapat: Ollé-Ürögdi, Fazekas, Dósa, H.Gaudi, Horváth K.,Szabados, Soltész-Nagy, Hodos, Balogh

Góllövők:

Fazekas :2
H.Gaudi :1, Horváth K: 1,Szabados :1, Ürögdi: 1

valamint büntető párbajból: Fazekas:1 , Horváth K.:1

Bejegyezve: 2017.02.06. 09:57

  Bozsik Alközponti Torna,

5. forduló

Szolnok

2016. 11.19.

Játékos keret: (8+1) Ollé P., Skultéti Á., Bujáki D., Balogh M., Ürögdi M.,  H-Gaudi A., Soltész-Nagy J., Harcsa T., Pinto M., Fazekas M., Hodos G., Horváth K., Szabados M., Dósa Zs., Hermann O.   

A mérkőzések eredményei, góllövők nevei:

 

Szolnok – Zagyvarékas 0-0

Szolnok – Szanda Focisuli 7-1 (G.: Hermann O.2, Horváth K.2, H-Gaudi A., Harcsa, fazekas M.)

Szolnok – Újszász 2-0 (G.: Fazekas M., Dósa Zs.)

 

Edzői értékelés: Az őszi szezon utolsó kinti fordulójában az első találkozón csak döntetlenre futotta a csapat erejéből, de utána beindult  a henger és simán abszolválták a gyerekek a hátralévő két mérkőzést.

 

        A legjobb szolnoki játékosnak járó oklevelet Fazekas Milán kapta

Bejegyezve: 2016.11.21. 14:52

 Kölyökliga, 5. forduló

Szekszárd

Időpont: 2016. 11.06.

Játékos keret: (8+1) Ollé P., Skultéti Á., Bujáki D., Balogh M., Ürögdi M.,  H-Gaudi A., Soltész-Nagy J., Harcsa T., Pinto M., Fazekas M., Hodos G., Horváth K., Szabados M., Dósa Zs., Barna B.    

A mérkőzések eredményei, góllövők nevei:

 

Szolnok – Ferihegyi Sportakadémia 1-0 (G.: Fazekas M.)

Szolnok – Szekszárd 4-0 (G.: H-Gaudi A., Pinto M., Horváth K., Harcsa T.)

Szolnok – KLC (Kecskemét) 1-0 (G.: Dósa Zs.)

 

Edzői értékelés: Az őszi szezon utolsó fordulója előtt lényegében eldőlt, hogy tavasszal a felsőházban folytatja a csapat. Ez nem látszott az első mérkőzésen, gyenge játékkal szerencsés győzelmet arattunk. A következő találkozón már jobban működött a gépezet, de igazán az utolsó meccsen látszott a srácok játékán, hogy mit is gyakorolunk hétről hétre. A múlt héten rúgott, ezúttal kapott gól nélkül utaztunk haza.

       

Bejegyezve: 2016.11.07. 12:21

  Kölyökliga, 4. forduló

Debrecen

2016. 10.30.

 

Játékos keret: (8+1) Ollé P., Skultéti Á., Bujáki D., Balogh M., Ürögdi M.,  H-Gaudi A., Soltész-Nagy J., Harcsa T., Pinto M., Fazekas M., Hermann O., Hodos G., Horváth K., Szabados M., Dósa Zs.    

A mérkőzések eredményei, góllövők nevei:

 

Szolnok – MTK (2006) 0-1

Szolnok – DVSC labdarúgó Akadémia 0-1

Szolnok – Mezőkövesd 0-0

 

Edzői értékelés: Jól kezdtük a negyedik forduló első mérkőzését. A széles pályán helyenként ügyesen használtuk ki a területeket, de az ellenfél kapujáig ritkán jutottunk el. A listavezető DLA csapatának is egyenrangú ellenfelei voltunk, ám ezen a találkozón is egy védelmi hiba döntött az ellenfél javára. A befejező Mezőkövesd elleni derbin helyenként ügyesen adogattunk és fegyelmezetten zártuk le a területeket, ám ezen a napon otthon felejtették a gyerekek góllövő cipőiket.    

       

Bejegyezve: 2016.10.31. 17:47

 Kölyökliga, 3. forduló

Budapest

2016. 10.15.

Játékos keret: (8+1) Ollé P., Skultéti Á., Bujáki D., Ürögdi M.,  H-Gaudi A., Soltész-Nagy J., Harcsa T., Pinto M., Rigó R., Fazekas M., Hermann O., Hodos G., Horváth K., Szabados M.    

A mérkőzések eredményei, góllövők nevei:

 

Szolnok – Vasas Kubala Akadémia 0-2

Szolnok – Dinamo Star 1-1 (Fazekas M.)

Szolnok – Újpest 3-1 (H-Gaudi A., Rigó R., Pinto M.)

 

Edzői értékelés: Úgy tűnt, az öltözőben maradt a csapat az első mérkőzésen. A Vasas csapata elsősorban gondolkodásban és technikailag kerekedett fölénk, s ez elegendő volt számukra a győzelem kivívásához. A második találkozó sem maradt emlékezetes számunkra, ha csak nem az eladott labdák tekintetében. A befejezés azonban jól sikerült, az Újpest elleni találkozón már láthattunk labdakihozatalt, támadás felépítést, s ez gólokban is megmutatkozott.   

       

Bejegyezve: 2016.10.17. 11:32

  Bozsik Alközponti Torna, 3. forduló

Tiszaliget

2016. 10.08.

Játékos keret: (8+1) Ollé P., Bujáki D., Balogh M., Ürögdi M.,  H-Gaudi A., Soltész-Nagy J., Barna B., Harcsa T., Pinto M., Rigó R., Fazekas M., Hermann O., Hodos G., Horváth K.    

A mérkőzések eredményei, góllövők nevei:

 

Szolnok – Zagyvarékas 3-1 (G.: Fazekas M., Hermann O., Harcsa T.)

Szolnok – Szanda Focisuli 4-0 (H-Gaudi A.3, Fazekas M.)

Szolnok – Újszász 3-1 (H-Gaudi A. 3)

 

A torna legjobb hazai játékosa Bujáki Dániel lett.

 

Edzői értékelés: Az őszi harmadik fordulóban ismét a labda birtoklása szerepelt legfőbb célként a csapat előtt. Ezt hellyel – közzel meg is oldották a játékosok, akik a jó periódusokban élvezték a játékot. A védőjáték azonban néha kihagyott, nagyobb odafigyeléssel kell a labda elvesztése után ezt megszerveznünk. Összességében elégedett voltam a látottakkal.

       

Bejegyezve: 2016.10.16. 16:20

 Kölyökliga, 2. forduló

Gödöllő

2016. 10.01.

Játékos keret: (8+1) Ollé P., Skultéti Á., Bujáki D., Balogh M., Ürögdi M.,  H-Gaudi A., Soltész-Nagy J., Szabados M., Barna B., Harcsa T., Rigó R., Fazekas M., Hermann O., Hodos G., Horváth K.    

A mérkőzések eredményei, góllövők nevei:

 

Szolnok – Gödöllő 0-3

Szolnok – Ikarus SE (Csepel) 2-0 (H-Gaudi A.2)

Szolnok – Kelet Nógrád (Salgótarján) 2-1 (H-Gaudi A.2)

 

Edzői értékelés: Az őszi második fordulóban nem sikerült megismételnie a csapatnak a korábban Vácott látott jó teljesítményt. Az első mérkőzésen mintha ott sem lettek volna a fiúk. A folytatásban ugyan eredményesen szerepeltünk, de védekezésben, a labda kihozatalában és birtoklásában sem tudtuk a már elvárható szintet produkálni.   

       

Bejegyezve: 2016.10.04. 14:53

 Bozsik Alközponti Torna

Tiszaliget

2016. 09. 18.

 

 

 Játékos keret: (8+1) Ollé P., Bujáki D., Balogh M., Ürögdi M.,  H-Gaudi A., Soltész-Nagy J., Szabados M., Barna B., Harcsa T., Rigó R., Pinto M., Fazekas M.    

A mérkőzések eredményei, góllövők nevei:

 

Szolnok – Újszász 3-1 (H-Gaudi A. 2, Pinto M.)

Szolnok – Szanda Focisuli 5-0 (H-Gaudi A.2, Pinto M., Ürögdi M., Fazekas M.)

Szolnok – Zagyvarékas 2-1 (Szabados M., Fazekas M)

 

 

Edzői értékelés: Az őszi második fordulóban célként a labdabirtoklást tűztem ki a csapat elé. Ezt a torna nagy részében sikerült is megvalósítani, így a hét végi megmérettetés jól szolgálta a fiúk felkészülését a Kölyökliga következő fordulóira.    

       

Bejegyezve: 2016.09.20. 08:45

 Bozsik Alközponti Torna

Tiszaliget

2016. 09. 11.

 Játékos keret: (8+1) Ollé P., Skultéti  Á., Bujáki D., Balogh M., Ürögdi M.,  H-Gaudi A., Soltész-Nagy J., Szabados M., Horváth K., Hermann O., Barna B., Harcsa T., Rigó R., Subicz M.     

A mérkőzések eredményei, góllövők nevei:

 

Szolnok – Újszász 2-1 (H-Gaudi A., Harcsa T.)

Szolnok – Szanda Focisuli 2-0 (H-Gaudi, Horváth K.)

Szolnok – Zagyvarékas 8-0 (Harcsa T. 3, H-Gaudi A. 2, Ürögdi M., Szabados M., Horváth K.)

 

 

Edzői értékelés: Az őszi első Bozsik torna jól szolgálta a csapat felkészülését a még komolyabb feladatokra.              

       

Bejegyezve: 2016.09.14. 13:01

 Vác , Kölyökliga

1. foduló, 2016.09.04.  

 

Játékos keret: (6+1) Ollé P., Skultéty Á., Barna B., Bujáki D., Balogh M., Ürögdi M., Harcsa T., Fazekas M., Gaudi A., Soltész J., Pinto M., Horváth K., Hermann O., Szabados M.,    

 

A mérkőzések eredményei, góllövők nevei:

 

Edzői értékelés: Már az első, Hatvan elleni mérkőzésen érződött, hogy jó napot fog ki a csapat. Bár a helyzetek kimaradtak, így magunknak tettük nehézzé a találkozót, a végén mi örülhettünk. A második meccsen csak a gólkülönbség volt kérdéses, míg az utolsó kör előtt az volt kérdéses, sikerül-e hibátlanul befejeznünk a napot. Így történt, mert a gyerekek nagyon fegyelmezetten tették a dolgukat ez alkalommal is.              

       

Szolnok-Hatvan 2:1 g:H.Gaudi, Horváth k.

Szolnok-Hegyvidék Se 6:1 g:H.Gaudi 3, Fazekas M., Horváth K., Pinto

Szolnok:Vác 2:1 g:Fazekas, H.Gaudi

 

Gólok összesítése: H.Gaudi 5, Fazekas :2, Pinto 1, Horváth K.:2

Bejegyezve: 2016.09.06. 14:34

 

 Sülysápi kupa

Helyszín: Sülysáp

Időpont: 2016. 08. 27.

 

 

 Játékos keret: (6+1) Ollé P., Bujáki D., Balogh M., Ürögdi M., Fazekas M., Gaudi A., Soltész J., Pinto M., Horváth K., Hermann O., Hodos G.   

A mérkőzések eredményei, góllövők nevei:

 

Szolnok – Újpesti Haladás 4-0 (H-Gaudi A. 2, Ürögdi M. 2.)

Szolnok – Gyömrő 1-2 (Fazekas M.)

Szolnok – Gloriett 0-3

 

A 3. helyért: Szolnok – Gyömrő 2-0 (H-Gaudi A., Fazekas M.)

 

Edzői értékelés: Elsősorban a helyzet kihasználással volt gond ezen a tornán. Ha a lehetőségeit jobb százalékkal értékesíti a csapat, akár az első helyért is játszhatott volna.                

       

 

 

 

Bejegyezve: 2016.09.06. 14:33
Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum